Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Mike Chioda, spune că WWE nu oferă arbitrilor condiții așa cum o face AEW

În timpul celui mai recent episod al podcast-ului Mailbag, fostul arbitru din WWE, Mike Chioda, a fost întrebat despre condițiile pe care le au arbitrii în diferite companii. Iată ce a spus acesta:

„Dacă încercați să faceți referire la WWE și o altă companie, să știți că lucrurile stau total diferit. Știu că AEW are grijă de arbitrii, plătindu-le hotelurile și orice altceva. Există mulți arbitrii în WWE care nu fac parte din echipa companiei și cărora nu li se acoperă costurile. Pur și simplu nu se pot compara două industrii din Pro Wrestling. Cred că aceste companii câștigă suficient de mult pentru a se ocupa de 50-100 de talente. Ar trebui să ai grijă de toți, nu doar de talente. Echipele de fotbal spre exemplu, acolo sunt 50 de jucători de care au grijă antrenorii și cărora li se plătește totul…biletul de avion, hotelul, totul. Chiar dacă ai 50-75 de superstaruri în Roster, inclusiv la RAW și SmackDown, asigură-le toate condițiile, inclusiv arbitrilor.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages