Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Mike Chioda: Cred că Vince McMahon, este foarte îngrijorat datorită AEW

Fostul arbitru din WWE, Mike Chioda, a primit câteva întrebări de la fani în cel mai recent episod al podcast-ului ”Monday Mailbag” oferit de site-ul AdFreeShow.com. Chioda, a vorbit despre călătoria sa preferată, direcția arbitrilor, relația lui cu Vince Russo, ”Superstarul” Billy Graham și multe altele.

De asemenea, Mike Chioda, a fost întrebat: „Deoarece îl cunoști personal pe Vince McMahon, crezi că acum este cu adevărat îngrijorat datorită AEW?”. Iată ce a răspuns:

„Da, cred că este. El vrea întotdeauna să fie în top. L-am văzut făcând orice în întreaga lume pentru a realiza acest lucru. Vrea să fie #1. Toată lumea își dorește să fie numărul 1, indiferent dacă e vorba de sport, carieră sau o companie. Cred cu siguranță că este foarte îngrijorat acum, pentru că pierde talente bune. Îl cunosc pe Vince. Vince, se teme. Rating-urile AEW cresc. Oamenii sunt captivați, vor să urmărească AEW. Vânzările biletelor pot confirma asta. Energia fanilor prezenți la show-uri este fenomenală. Toată lumea vorbește despre All Elite Wrestling.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages