Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Mesajul lui John Cena după pierderea meciului de la WWE SummerSlam 2021

John Cena s-a întors în ring pentru un scurt run în WWE luna trecută, care s-a încheiat la Pay-Per-View-ul SummerSlam de sâmbăta trecută, unde a pierdut meciul pentru titlul Universal împotriva lui Roman Reigns.

Acest lucru era de așteptat, deoarece înainte să revină, s-a raportat faptul că Cena a fost de acord să participe la SummerSlam, după care va lucra din nou full-time la Hollywood.

Cena va merge curând în Anglia pentru a filma la „Argylle”. PWInsider raportează că oficialii WWE s-au conformat situației, acceptând că John Cena nu va fi disponibil în viitor din cauza angajamentelor sale de la Hollywood.

Fostul campion WWE a transmis un mesaj pe Twitter în urma run-ului său care se termină decoamdată:

„Cuvintele nu pot descrie cât de mult apreciez că Universul WWE mi-a permis să am ocazia să revin și să performez. Mulțumesc staff-ului, superstarurilor și, mai ales, FANILOR, pentru că mi-ați oferit o vară de neuitat „acasă” împreună cu „familia mea”. Obligațiile mă fac să plec acum, dar ne vom revedea în curând.”

Trebuie să remarcăm faptul că John Cena va lucra la episodul SmackDown-ului pe 10 septembrie la Madison Square Garden în New York City. Nu se știe dacă WWE intenționează să-l folosească la TV sau dacă va apărea doar pentru publicul live.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages