Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWEWWE SmackDown

Menționarea lui Jon Moxley a făcut parte din script-ul SmackDown-ului de săptămâna trecută

Așa cum am relatat, numele lui Jon Moxley a fost menționat în timpul promo-ului lui Seth Rollins la episodul SmackDown-ului de săptămâna trecută. A fost o situație interesantă, deoarece oficialii WWE făceau tot posibilul să-l excludă pe Moxley cât mai mult cu pudință ori de câte ori prezentau materiale video cu The Shield la TV și atunci când se făcea referire la el, era numit Dean Ambrose, deoarece acesta este numele pe care compania deține drepturi de autor.

După cum era de așteptat, replica ”Mox” spusă de Rollins trebuia să fie aprobată de Vince McMahon. RingsideNews, relatează că această replică a făcut 100% parte din script-ul show-ului, fiind aprobată în prealabil.

În ciuda menționării sale la WWE TV, John Moxley, nu va reveni la Pay-Per-View-ul Royal Rumble din această sâmbătă, după cum InRing.ro a anunțat anterior.

De asemenea, am relatat faptul că WWE ia în calcul posibilitatea unei surprize importante și ”interzise” pentru meciul Rumble masculin. Nu se știe exact despre ce este vorba, însă nu vă așteptați să fie Moxley sau cineva din AEW.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages