Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Meciurile zvonite pentru WWE SummerSlam 2020

Potrivit Wrestling Observer Newsletter, există unele noutăți în ceea ce privește Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

După cum am menționat anterior, oficialii au sperat ca SummerSlam să se desfășoare în prezența fanilor. De asemenea, au avut în plan înregistrarea show-urilor RAW și SmackDown de la sfârșitul lunii iulie alături de fanii din Lakeland, Florda, însă aceste planuri au fost anulate iar WWE va trebui să țină show-urile și evenimentul la Performance Center.

Mai jos aveți meciurile zvonite pentru cel mai important eveniment al verii, SummerSlam:

Intercontinental Championship Match:
AJ Styles (c) vs. Matt Riddle. De asemenea, este posibil un meci între Riddle vs. King Corbin, deoarece cei doi au indicat un feud la TV.

SmackDown Tag Team Championship Match:
The New Day (c) vs. Cesaro & Shinsuke Nakamura.

RAW Tag Team Championship Match:
The Street Profits (c) vs. Andrade & Angel Garza.

WWE Championship Match:
Drew McIntyre (c) vs. Randy Orton.

Un alt meci posibil este între Braun Strowman vs. ”The Fiend” Bray Wyatt pentru titlul Universal. Wyatt și Strowamn se vor confrunta într-un Swamp Fight la The Horror Show at Extreme Rules, dar centura nu va fi pusă în joc.

Desigur, având în vedere circumstanțele actuale, orice plan făcut în acest moment se poate schimba mai ales dacă mai mulți wrestleri ies pozitiv la testul pentru Covid-19 sau dacă restricțiile de călătorile îi va forța pe oficiali să îi inlocuiască.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages