Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAWWWE SmackDown

Meciurile de top pentru WrestleMania 36

În urma Pay-Per-View-ului WWE Royal Rumble 2020 ce a avut loc noaptea trecută, meciurile de top pentru cel mai important eveniment anual, WrestleMania 36 au prins contur.

La WWE TV, câștigătorul meciului 30-Man Royal Rumble, Drew McIntyre trebuie să aleagă spre ce titlu dorește să se întrepte la WrestleMania, însă este destul de clar care vor fi meciurile de top la respectivul show. Am remarcat acum ceva vreme că există planuri pentru un meci între „The Fiend” Bray Wyatt vs. Roman Reigns la ediția WrestleMania din acest an. Asta înseamnă că McIntyre se va înfrunta cu Brock Lesnar pentru titlul WWE care se află în RAW.

Iată primele 3 meciuri care urmează să fie confirmate pe card-ul PPV-ului WrestleMania 36:

WWE Championship Match:
Brock Lesnar (c) w/Paul Heyman vs. Drew McIntyre.

Universal Championship Match:
„The Fiend” Bray Wyatt (c) vs. Roman Reigns.

Singles Match:
Edge vs. Randy Orton. „Rated-R Superstar” l-a eliminat pe bunul său prieten Randy din meciul Royal Rumble.

Nu se cunosc planurile pentru campioana feminină din RAW Becky Lynch, dar se pare că își va apăra titlul împotriva câștigătoarei meciului 30-Women’s Royal Rumble, Charlotte Flair.

În altă ordine de idei, Dave Meltzer a raportat în cadrul Wrestling Observer Radio că Kane nu era programat pentru o apariție în Main Event la Rumble. Așadar, din anumite motive, oficialii i-au anunțat intrarea, dar ei nu au avut niciodată în plan ca el să participe în meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages