Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Meciuri noi adăugate pe card-ul pentru WWE Super ShowDown

Goldberg a revenit la WWE TV în cadrul show-ului SmackDown din această săptămână. El a spus că dorește să mai aibă un meci în WWE.

Înainte ca Goldberg să lanseze o provocare pentru un meci la evenimentul respectiv, King Corbin și-a făcut apariția și a ținut un heel promo. La un moment dat, Golberg a spus că îl provoacă pe The Fiend Bray Wyatt.

Bray Wyatt a apărut prin intermediul Firefly Fun House. El a acceptat provocarea făcută de Goldberg pentru titlul Universal. Ulterior, a fost confirmat faptul că meciul dintre cei doi va avea loc la WWE Super ShowDown în Arabia Saudită.

De asemenea, lucrurile nu s-au încheiat între King Corbin și Roman Reigns. El l-a provocat pe „The Big Dog” la încă un meci. Provocarea a fost acceptată, dar acest meci va avea și o stipulație.

Ulterior s-a confirmat faptul că King Corbin se va confrunta cu Roman Reigns într-un steel cage match. Bineînțeles, meciul dintre cei doi va avea loc pe 27 februarie, la Super ShowDown în Arabia Saudită.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages