Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Meciul dintre Seth ”Freakin” Rollins vs. Riddle, scos de la WWE SummerSlam 2022

WWE a anunțat că meciul dintre Seth ”Freakin” Rollins vs. Riddle a fost scos de pe card-ul Pay-Per-View-ului SummerSlam iar înfruntarea celor doi va avea loc altă dată.

Explicația din spatele acestei vești este că Riddle a suferit o leziune la plexul brahial după ce a fost atacat de Rollins în cadrul RAW-ului din această săptămână. Deocamdată nu se știe când va avea loc confruntarea dintre ei.

În ciuda motivului invocat de oficiali, Fightful Select raportează că accidentarea este keyfabe iar Riddle se simte bine. Compania dorește acum ca meciul respectiv să aibă loc mai târziu, planul fiind ca acesta să se desfășoare la PPV-ul Clash at the Castle pe 3 septembrie. Trebuie să știți că planurile se schimbă tot timpul în WWE.

Cei care au discutat cu Fightful au precizat că motivul pentru care meciul a fost amânat se datorează ”ajustărilor creative”. Seth este încă programat să meargă în Nashville pentru weekend-ul cu SummerSlam, deoarece are apariții media în cursul zilei de mâine.

După cum bine știm, meciul de tipul Last Man Standing între Campionul Undisputed WWE Universal, Roman Reigns vs. Brock Lesnar, este în prim-plan la evenimentul din această sâmbătă pe Nissan Stadium.

În acest moment, sunt 8 meciuri confirmate pe card-ul show-ului, deși WWE ar putea adăuga mai multe meciuri odată cu SmackDown-ul de mâine-seară.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages