Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Meci promovat pentru WWE Elimination Chamber 2020

Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber va fi ultimul înainte de cel mai important eveniment anual din wrestling, WrestleMania care a ajuns la ediția cu numărul 36. Se pare că încă un meci este promovat la nivel local pentru Chamber.

Wells Fargo Center promovează un meci între The New Day vs. The Miz & John Morrison pentru titlurile Tag Team din SmackDown. Acesta este cel de-al 2-lea meci de pe card-ul evenimentului promovat la nivel local, cel anterior fiind chiar Main Event-ul show-ului.

De asemenea, card-ul poate fi întotdeauna modificat, dar se pare că oficialii vor merge în această direcție cu centurile Tag Team din SmackDown. The Miz și John Morrison au format un stable atunci când Morrison a revenit în WWE. Mai mult, aceștia au obținut un feud cu The New Day și o șansă la titlurile lor.

Mai jos găsiți un screen-shot de pe site-ul Wells Fargo. În plus, Randy Orton, Seth Rollins, Becky Lynch și Drew McIntyre sunt promovați pentru respectivul eveniment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages