Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Meci pentru titlurile Undisputed Tag Team adăugat pe card-ul de la WWE SummerSlam 2022

WWE a confirmat un nou meci pe card-ul Pay-Per-View-ului SummerSlam din acest an. Campionii Undisputed Tag Team The Usos își vor apăra titlurile împotriva The Street Profits.

Acesta este de fapt un rematch de la Money in the Bank. The Usos a obținut victoria în cadrul evenimentului respectiv, dar a făcut-o într-un mod controversat, deoarece umărul lui Montez Ford era ridicat când arbitrul număra.

După cum am relatat anterior, oficialii vor să îi acorde un push individual lui Ford. Acest lucru vine într-un moment în care a fost indicată o oarecare tensiune între Montez și Dawkins, ceea ce a dus la speculații că echipa lor s-ar putea destrăma în curând.

PPV-ul WWE SummerSlam se va desfășura sâmbătă, 30 iulie 2022, pe Nissan Stadium din Nashville, Tennessee, și va fi difuzat pe Peacock. Mai jos aveți un update asupra card-ului:

Undisputed WWE Universaal Championship Last Man Standing Match:
Roman Reigns (c) vs. Brock Lesnar

Singles Match:
Happy Corbin vs. Pat McAfee

United States Championship Match:
Bobby Lashley (c) vs. Theory

SmackDown Women’s Championship Match:
Liv Morgan (c) vs. Ronda Rousey

Undisputed Tag Team Championship Match:
The Usos (c) vs. The Street Profits

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages