WWEWWE RAW

Meci pentru titlul WWE, va avea loc la RAW-ul de săptămâna viitoare

WWE a difuzat un spot publicitar în timpul SmackDown-ului de seara trecută, confirmând că Bobby Lashley își va apăra titlul WWE împotriva lui Randy Orton la RAW-ul de săptămâna viitoare.

Inițial, RK-Bro (Orton și Matt Riddle) trebuiau să-și pună în joc titlurile Tag Team din brand-ul roșu contra lui Lashley și MVP în cadrul episodului viitor al RAW-ului. Promovarea făcută de către oficiali respectivului show nu mai coincide cu, cea făcută până acum pe site-ul companiei.

La începutul acestei săptămâni, oficialii confirmase faptul că meciul pentru titlul WWE dintre Bobby Lashley vs. Randy Orton va avea loc la Pay-Per-View-ul Extreme Rules duminică, 26 septembrie 2021.

Este posibil ca meciul respectiv să fie mutat la RAW pentru ca apoi să existe o revanșă cu stipulație la „Reguli Extreme”, însă acest lucru nu a fost confirmat.

Ediția RAW-ului de săptămâna viitoare va avea loc la TD Garden din Boston.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !