Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Meci pentru titlul WWE confirmat pe card-ul Pay-Per-View-ului Money in the Bank 2021

La doar 24 de ore după ce și-a apărat titlul WWE împotriva lui Drew McIntyre în cadrul Pay-Per-View-ului Hell in a Cell, Bobby Lashley a fost prezent la RAW-ul din acestă săptămână. Lashley s-a bucurat că l-a învins din nou pe McIntyre. Potrivit stipulației, Drew nu mai poate primi o șansă la centura WWE atât timp cât aceasta se află în posesia lui Bobby.

În timp ce erau pe punctul de a ține un toast, The New Day i-a întrerupt pe Lashley, MVP și fetele lor, aruncând cu bucăți de pâine prăjită în ring. Kofi Kingston a adus în discuție momentul în care printr-un roll up l-a învins pe Lashley acum câteva săptămâni în cadrul RAW-ului.

Kingston i-a lansat o provocare lui Bobby Lashley pentru un meci ce are ca miză titlul WWE la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an. Lashley a acceptat și, astfel, meciul a fost adăugat pe card-ul respectivului eveniment.

WWE Money in the Bank 2021, va fi primul Pay-Per-View la care prezența fanilor va fi în capacitate maximă. Show-ul va avea loc duminică, 18 iulie, și va fi difuzat pe Peacock în U.S. și pe WWE Network pentru restul regiunilor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages