WWEWWE PPVWWE RAW

Meci pentru titlul WWE adaugat pe card-ul de la Clash of Champions 2020

În această săptămână la RAW, a avut loc o serie de meciuri pentru a stabili cine va participa în meciul Triple Threat din main event-ul show-ului. Câștigătorul Triple Threat-ului respectiv se va confrunta cu Drew McIntyre pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul Clash of Champions pe 27 septembrie.

Keith Lee l-a învins pe Dolph Ziggler, Randy Orton l-a învins pe Kevin Owens în urma intervenției lui Aleister Black iar Seth Rollins l-a învins pe Dominik Mysterio după un Curb Stomp. Înainte de meciul lui Rollins cu Dominik, Seth i-a spus lui Murphy să părăsească marginea ring-ului.

Show-ul s-a încheiat cu un Triple Threat între Lee, Orton și Rollins pentru a determina #1 contender-ul la titlul WWE. Finalul meciului s-a produs atunci când Lee a executat um Spirit Bomb pe Rollins, însă Orton l-a executat pe Lee cu un RKO și apoi a făcut pin-ul pe Seth.

În acest moment, singurul meci confirmat pe card-ul de la Clash of Champions este Drew McIntyre vs. Randy Orton pentru titlul WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !