WWEWWE PPVWWE SmackDown

Meci pentru titlul Universal la WWE Hell in a Cell 2020

Episodul SmackDown-ului din această săptămână a început cu campionul Universal Roman Reigns și manager-ul său, Paul Heyman.

Heyman a spus că Reigns va fi șeful tribal al întregului WWE Universe, dar „The Big Dog” a menționat că vrea ca Jey Uso să-l recunoască drept șef tribal. Roman i-a spus lui Jey că la Clash of Champions a avut cea mai proastă seară din cariera sa și că el doar a încercat să-l ajute pe vărul său, oferindu-i un loc în Main Event, astfel încât să poată face ceva frumos pentru soția și copiii săi.

Jey Usos a venit în ring și a stat față-n-față cu vărul său, iar Reigns a presupus că acesta vrea o altă șansă la centură, așa că i-a acordat rematch-ul la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell de pe 25 octombrie. Roman a spus că meciul de la Hell in a Cell va avea cea mai mare miză văzută vreodată. Jey Uso a acceptat fără să afle care este stipulația confruntării.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !