Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main EventWWE PPV

Meci pentru titlul Universal confirmat pe card-ul de la WWE SummerSlam 2021

La SmackDown-ul din această săptămână a avut loc semnarea contractului pentru un meci la SummerSlam ce include titlul Universal între Finn Balor și Roman Reigns.

Reigns s-a luat de promo-ul lui John Cena, făcut mai devreme în cadrul show-ului și a insinuat că, Cena crede că Balor este un superstar inferior. „The Big Dog” a spus că Balor este demn să primească o șansă la centura Universală și demn de a avea acest meci la SummerSlam.

Apoi, Roman l-a avertizat pe Finn că va fi distrus și trimis înapoi în NXT. Balor a spus că ar fi un privilegiu să se întoarcă în NXT cu titlul Universal, dar când era pe punctul de a semna contractul, a fost atacat de Baron Corbin care voia ca el să îl semneze dar Cena a venit rapid în ring și l-a scos din ecuație pe Corbin.

În cele din urmă, Cena a semnat contractul și astfel Main Event-ul de la WWE SummerSlam 2021 a fost făcut oficial.

După pauza comercială, Paul Heyman a contestat decizia, dar Mandy Rose și Adam Pearce au confirmat că meciul dintre Reigns vs. Cena rămâne valabil pentru SummerSlam.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages