WWEWWE SmackDown

Meci pentru titlul Universal anunțat pentru SmackDown-ul de săptămâna viitoare

Cesaro și-a încheiat feud-ul cu Seth Rollins la SmackDown-ul din această săptămână. Daniel Bryan și Cesaro au câștigat un meci Tag Team împotriva lui Seth Rollins și Jey Uso, după ce Rollins l-a lăsat singur în meci pe partenerul său. După meci, Cesaro l-a învârtit ce Jey Uso în jurul ring-ului, pentru al face pe Roman Reigns să vină și să-i accepte provocarea unui meci pentru titlul Universal.

La sfârșitul SmackDown-ului, dorința lui Cesaro și Bryan a fost îndeplinită, Reigns venind în ring pentru a aborda provocarea lui Cesaro. ”The Big Dog” a refuzat provocarea lui Cesaro, deoarece consideră că Cesaro nu este de nivelul lui, însă i-a lansat o provocare lui Bryan pentru că nu-l suportă.

Un meci pentru centura Universală între Roman Reigns vs. Daniel Bryan va avea loc la SmackDown-ul de săptămâna viitoare. Reigns a spus că vrea ca Bryan să dispară și să nu îl mai vadă niciodată în SmackDown. Bineînțeles, Daniel a acceptat provocarea.

Acest lucru pare să indice două chestii: Daniel Bryan ori își va încheia cariera full-time, ori va fi mutat în RAW. Contractul lui Daniel cu WWE expiră în câteva luni iar el a vorbit deschis despre încheierea carierei sale în ring, dar și-a exprimat interesul de a avea meciuri ocazionale pentru alte promoții.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !