Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Meci pentru titlul Intercontinental adăugat pe card-ul PPV-ului WWE Clash at the Castle

Gunther l-a învins pe Ricochet pentru titlul Intercontinental pe parcursul unui episod al SmackDown-ului în urmă cu aproximativ o lună. ”The Ring General” și-a apărat cu succes centura împotriva lui Shinsuke Nakamura la show-ul de săptămâna trecută. Se pare că următorul său adversar a fost dezvăluit seara trecută, în cadrul SmackDown-ului care a avut loc la Montreal.

Oficialii au făcut un meci de tipul Fatal 5-Way pentru a determina pretendentul la titlul IC deținut de Gunther. Sheamus, Madcap Moss, Sami Zayn, Ricochet și Happy Corbin au fost participanții meciului respectiv.

Sheamus a obținut victoria după un ”Brogue Kick” executat pe Corbin. ”The Celtic Warrior” îl va înfrunta pe Gunther pentru centura Intercontinentală la Pay-Per-View-ul Clash at the Castle din Cardiff, Wales, pe 3 septembrie 2022. Meciul dintre cei doi a fost foarte ”cerut” de către fani, majoritatea așteptându-se la ceva super-tare.

În prezent, așa arată card-ul evenimentului WWE Clash at the Castle:

Undisputed WWE Universal Championship Match:
Roman Reigns (c) vs. Drew McIntyre

SmackDown Women’s Championship Match:
Liv Morgan (c) vs. Shayna Baszler

Six-Women Tag Team Match:
Bianca Belair, Alexa Bliss & Asuka vs. Control (Bayley, Dakota Kai & Iyo Sky)

Singles Match:
Riddle vs. Seth ”Freakin” Rollins

Intercontinental Championship Match:
Gunther (c) vs. Sheamus

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages