Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Meci pentru titlul feminin din SmackDown adăugat pe card-ul PPV-ului WWE Clash at the Castle

WWE a anunțat Pay-Per-View-ul Clash at the Castle în luna aprilie a acestui an. Compania se va întoarce în UK după peste 30 de ani. Evenimentul respectiv se va desfășura pe Principality Stadium din Cardiff, Wales. Oficialii au confirmat un alt meci pe card-ul PPV-ului în timpul SmackDown-ului de seara trecută.

La SmackDown-ul de seara trecută a existat un meci de tipul gauntlet pentru a stabili cine o va înfrunta pe Liv Morgan pentru titlul feminin al brand-ului în cadrul Clash at the Castle. Raquel Rodriguez, Xia Li, Shotzi, Natalya, Shayna Baszler, Aliyah și Sonya Deville s-au confruntat pentru această oportunitate.

Baszler a câștigat meciul prin pinfall cu ajutorul unui roll-up. Așadar, ea o va înfrunta pe Morgan pentru centura feminină a SmackDown-ului la show-ul de sâmbătă, 3 septembrie 2022 în Marea Britanie. Iată meciurile care au fost anunțate până acum:

Undisputed WWE Universal Championship Match:
Roman Reigns (c) vs. Drew McIntyre

SmackDown Women’s Championship Match:
Liv Morgan (c) vs. Shayna Baszler

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages