Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Meci nou adăugat pe card-ul PPV-ului WWE Clash at the Castle

Clash at the Castle se dorește a fi un Pay-Per-View WWE important. Evenimentul de sâmbătă, 3 septembrie 2022, va avea loc pe Principality Stadium din Cardiff, Wales. Se pare că un nou meci a fost adăugat pe card-ul show-ului respectiv în timpul RAW-ului de săptămâna asta.

Riddle și Seth ”Freakin” Rollins sunt într-un feud de câteva săptămâni. ”Original Bro” s-a întâlnit cu ”The Visionary” la SummerSlam, dar a fost pus la punct grație unui ”Curb Stomp” vicios.

Riddle nu a primit acordul medicilor să apară la RAW timp de câteva săptămâni. Fostul campion United States a vorbit despre viitorul său pe parcursul unui segment tip interviu la episodul RAW-ului de seara trecută.

Riddle i-a spus lui Rollins că a primit ”undă verde” din partea medicilor, provocându-l pe ”The Monday Night Messiah” la un meci în cadrul marelui show de luna viitoare.

Oficialii au anunțat deja câteva meciuri pentru Clash at the Castle, acestea fiind:

Undisputed WWE Universal Championship Match:
Roman Reigns (c) vs. Drew McIntyre

SmackDown Women’s Championship Match:
Liv Morgan (c) vs. Shayna Baszler

Six-Women Tag Team Match:
Bianca Belair, Alexa Bliss & Asuka vs. Control (Bayley, Dakota Kai & Iyo Sky)

Singles Match:
Riddle vs. Seth ”Freakin” Rollins

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages