Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Meci important confirmat pentru WWE Backlash 2020

Pay-Per-View-ul WWE Backlash din acest an va avea loc pe 14 iunie. Se pare că un meci important a fost confirmat pe card-ul respectivului eveniment.

Episodul RAW-ului de săptămâna trecută s-a încheiat cu Edge și Randy Orton în prim-plan. „The Viper” a dorit încă un meci împotriva lui „The Rated-R Superstar” la Backlash de această dată fără nici o stipulație. Se pare că Orton a primit un răspuns la provocarea sa.

RAW-ul de seara trecută a început cu un segment de 15 minute în care au fost prezenți Edge și Randy Orton. Edge a venit în ring și a ținut un promo despre Randy, spunând că nu și-a dorit să devină niciodată un Superstar WWE, și nici campion. Orton a răspuns la afirmațiile lui Edge și l-a întrebat pe acesta dacă îi acceptă provocarea. Bineînțeles, Edge a acceptat.

Mai jos aveți un posibil card pentru WWE Backlash. Singurul meci confirmat până acum este Orton vs. Edge.

  • WWE Championship Match: Drew McIntyre (c) vs. Bobby Lashley (POSIBIL)
  • RAW Tag Team Championship Match: The Street Profits (c) vs. The Viking Raiders (POSIBIL)
  • RAW Women’s Championship Match: Asuka (c) vs. Shayna Baszler (POSIBIL)
  • No Stipulation Match: Randy Orton vs. Edge (CONFIRMAT)

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages