Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Meci important confirmat pentru RAW-ul de săptămâna viitoare

Cei din WWE au înregistrat RAW-ul de săptămâna viitoare în această săptămână, dar au trebuit să amâne înregistrările SmackDown-ului. Întrucât show-ul a fost înregistrat, oficialii au confirmat un meci important pentru a entuziasma fanii.

La RAW-ul de săptămâna viitoare vom avea parte de un meci între Asuka vs. Charlotte Flair. De asemenea, titlul feminin din RAW va fi pus în joc.

A fost raportat faptul că, Charlotte Flair va primi un push major. Se pare că acel plan a fost pus în aplicare. Interesant este faptul că, există o petiție online pentru ca WWE să nu mai pună titluri pe Charlotte.

Episodul RAW-ului de săptămâna viitoare va fi destul de încărcat. The Viking Raiders vor primi o oportunitate la titlurile Tag Team din RAW împotriva Street Profits. În plus, The IIconics se vor înfrunta cu Sasha Banks & Bayley pentru centurile Women’s Tag Team.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages