Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Meci 6-Women Tag Team confirmat pe card-ul PPV-ului WWE Clash at the Castle

WWE va organiza un eveniment important în fața unui public de peste 70.000 de persoane și tocmai a mai confirmat un meci pe card-ul acestui PPV. Divizia feminină a companiei trece printr-o schimbare destul de mare, iar divele vor lucra și ele în cadrul show-ului de mare anvergură.

Bayley a revenit în ”mod surprinzător” la WWE TV în cadrul SummerSlam 2022. Ea și-a făcut apariția după încheierea meciului pentru titlul feminin din RAW între Bianca Belair vs. Becky Lynch. De asemenea, Iyo Sky și Dakota Kai erau alături de Bayley, ele formând un nou stable.

Stable-ul intitulat ”Control” a fost prezent la RAW-ul de seara trecută. Bayley, Kay și Sky au făcut un promo la adresa lui Belair, Alexa Bliss și Asuka, determinându-le pe acestea să vină în ring.

Bayley a spus că, Control se va înfrunta cu Bianca, Asuka și Bliss într-un meci de tipul 6-Women Tag Team la PPV-ul Clash at the Castle din Marea Britanie, pe 3 septembrie 2022.

Oficialii au confirmat deja două meciuri importante pentru titlu care se vor desfășura la evenimentul de luna viitoare. Clash at the Castle va avea loc pe Principality Stadium din Cardiff, Wales.

Undisputed WWE Universal Championship Match:
Roman Reigns (c) vs. Drew McIntyre

SmackDown Women’s Championship Match:
Liv Morgan (c) vs. Shayna Baszler

6-Women Tag Team Match:
Control (Bayley, Iyo Sky & Dakota Kai) vs. Bianca Belair, Alexa Bliss & Asuka

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages