UFC

McGregor: ”Următorul meci va avea loc foarte curând”

Conor McGregor și-a făcut treaba foarte repede în meciul cu Donald Cerrone la UFC 246, câștigând lupta în doar 40 de secunde. Respectivul meci a fost strâns, tehnic și violent, dovedind încă odată capacitatea pe care o are McGregor la cele mai înalte standarde, acum fiind și multi-milionar.

Ariel Helwani de la ESPN l-a intervievat recent pe Conor, punându-i acestuia câteva întrebări intresante:

”Munca grea se plătește. Nu sunt altfel decât eram înainte, am fost doar focusat, am muncit din greu și am câștigat încă un meci. Simt că suntem toți egali. E rezultatul muncii pe care am fost dispuși să o practicăm și să ne implicăm. Sunt fericit și mândru că îmi reprezint echipa cu succes. Munca noastră a dat roade.”

De asemenea, McGregor i-a sugerat lui Helwani să nu își piardă speranța după ce mai multe persoane consideră că el a avut o cădere substanțială în ultimii doi ani.

”Revino-ți acum, eu am pierdut într-un meci de box și am participat la o luptă în MMA. Nu m-am dat niciodată bătut, să fim realiști. Trebuie să rămâi natural și să faci ceea ce îți place. Așa că ar fi bine să te întorci în ring.”

Când a venit vorba de stategie, McGregor a recunoscut că a început meciul un pic cam greu și probabil că a ratat atacul inițial din cauza unei mici probleme medicale. Însă revenirea a fost destul de rapidă și și-a recăpătat ritmul corect. Asta a dus la distrugerea minuțioasă a adversarului. Iar finalul meciului a venit după un ”head kick”.

”El a vrut să mă lovească în cap. A vrut să mă pună la podea cu o lovitură în cap. Am fost atât de fericit că am putut să-l prind pe contră, am știut care sunt defectele stilului său de joc. Ca și stats-uri, are cele mai multe lovituri în cap. Este o reușită fenomenală. Prin urmare, i-am plătit cu aceeași monedă și, sunt foarte mulțumit de acest lucru. Sincer să fiu voiam să obțin victoria la puncte. Iată că a venit prin tehnică. Donald este un luptător fenomenal, nu este ușor să ai un meci cu el. Nimeni nu a reușit să-l învingă în 40 de secunde, deci sunt foarte fericit și mulțumit.”

Iată ce a spus Conor despre următorul meci:

”Lupta următoare va avea loc foarte curând. Voi avea câteva zile pauză în care voi sta alături de familie și mă voi relaxa. După care voi reveni la antrenament. Sunt sigur că vom mai discuta în săptămânile următoare și vom vedea ce se întâmplă.”

Următorul meci va avea loc până în vara acestui an?:

”Eu zic că da. Probabil că se va întâmpla. Da, Da, Da!.”

Cu cine ți-ai dori să lupți, Conor?:

”Ar putea fi oricine. Există o mulțime de luptători, așa că doar mă antrenez. Cred că mai sunt multe lucruri de făcut. Am ajuns la o performanță foarte bună în această echipă și uneori a trebuit să fac un pas în spate pentru a mă recupera câteva zile. Acum am încredere în mine și știu de ce sunt în stare, așa că pot continua. Deci sunt mai multe lucruri programate pentru viitor. Așa că voi păstra pentru mine această mentalitate și voi continua.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !