Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

Matt Riddle, spune că Roman Reigns nu face prea multe și crede că l-ar putea învinge într-un meci

Matt Riddle, a făcut câteva afirmații interesante despre campionul Universal Roman Reigns în timpul unui interviu acordat recent pentru Bleacher Report.

Riddle a fost întrebat despre succesul pe care l-a avut Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, care a doborât mai multe recorduri. El a afirmat că RK-Bro a avut un factor important în acest sens, și nu a fost de acord cu faptul că Reigns își acordă meritul pentru acest succes, întrucât el a lucrat cu John Cena în Main Event, unde și-a apărat centura. Mulți au considerat că meciul dintre ”The Big Dog” și Cena a fost unul dintre cele mai importante pe care oficialii le-au putut face în acest moment.

Riddle a afirmat că nu este nicio diferență între meritul pe care și-l acordă Roman și alți oameni care spun că sunt „cei mai buni din lume”. El crede că dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci copii tăi (a lui Reigns) ți-ar spune asta. Apoi, Riddle a adus în discuție afirmațiile lui Roman Reigns la adresa lui CM Punk.

„Nu suport când Roman Reigns spune „Recunoaște-mă drept șeful tău” sau „Eu sunt șeful tribal”…nu, nu e așa. Ești doar rudă cu The Rock. Taci. Pe mine nu mă impresionează, îl pot bate într-un meci. Deci să-și închidă gura. Nu face prea multe. Eu sunt adevăratul armăsar, RK-Bro face treabă, noi facem tot. Nu vreau să spun prea multe, nu încerc să-mi fac probleme. Îmi place ceea ce face, dar, în același timp, se consideră mult prea important. Se află în acea poziție dintr-un anumit motiv. Nu este o legendă. Este a doua generație.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages