Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Matt Riddle l-a învins pe AJ Styles în primul său meci din Main Roster

Episodul SmackDown-ului din această săptămână a început cu celebrarea noului campion Intercontinental AJ Styles. Styles sărbătorea în ring în timp ce îi cerea lui Daniel Bryan să-l felicite și să-i pună titlul în jurul taliei. Bryan i-a spus lui AJ să acorde o șansă la titlul său unor tipi precum Big E și Drew Gulak, dar Styles a spus că doar câțiva wrestleri selectați vor primi această oportunitate, iar următorul superstar care va veni în ring, va suporta consecințele.

În urma acestei afirmații, Matt Riddle și-a făcut apariția în ring, deoarece acum este oficial în Main Roster. Riddle a spus că de acum el va fi cel care va conduce acest show iar apoi s-a riscat o ceartă. Acest lucru a dus la respectivul meci între AJ Styles și Matt Riddle. Centura Intercontinentală nu a fost pusă în joc.

Riddle a obținut victora clean în fața lui AJ Styles după ce a reușit să întoarcă un „Phenomenal Forearm” într-un „Bro Gerrick Piledriver”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages