Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Matt Riddle încă speră să aibă un meci cu Brock Lesnar

Deși au lucrat recent împreună în meciul Elimination Chamber pentru titlul WWE din Arabia Saudită, mulți fani speră să-l vadă pe Matt Riddle înfruntându-l pe Brock Lesnar într-un meci individual, iar asta își dorește și campionul RAW Tag Team.

Riddle a adus în discuție potențialul său Dream Match pe parcursul unui interviu recent acordat Adam’s Apple. Iată ce a spus:

”Îmi doresc cu ardoare ca acel meci individual cu Brock să fie bun, pentru că există mult talent acolo. Eu și Randy suntem parteneri, dar nu știi niciodată, s-ar putea să ne luptăm într-o zi. Este visul meu să-l înfrunt pe Lesnar.”

De-a lungul anilor, Riddle a tot spus că își dorește un meci cu ”The Beast”, însă acesta încă nu a avut loc. După ce l-a provocat în mod public pe Brock Lesnar, Matt Riddle a menționat într-un interviu anul trecut că i-a promis Campionului WWE că va înceta să mai facă acest lucru.

Subiectul cu Brock Lesnar începe de la minutul 1:40

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages