Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Matt Riddle crede că îl poate convinge pe Goldberg să lupte cu el

Matt Riddle și Goldberg au avut discuții contra dictorii în trecut, dar se pare că acum se agreează unul pe altul. Ani la rând, Riddle s-a legat de abilitățiile de luptă ale lui Goldberg și de modul în care a devenit un superstar de top. Cu toate acestea, după ce au interacționat în timpul Pay-Per-View-ului WWE SummerSlam din 2019, au reușit să treacă peste divergențe.

Riddle a apărut recent într-un episod al WWE The Bump, unde a discutat despre o gamă largă de subiecte. În acest timp, a fost întrebat cu cine ar vrea să lucreze mai mult, Goldberg sau Brock Lesnar.

„Voi spune asta, nu vreau să mă lungesc prea mult. Știu că nu sunt ca mine, dar nu voi spune mai multe. Brock sau Bill? Ambii sunt wrestleri premium.”

Riddle a adus în discuție look-ul de ”viking” al lui Lesnar, menționând că a existat un logo ”Mr. Beast” pe o ușă la SummerSlam, deci și-a dat dat seama că va fi prezent la eveniment. Riddle a recunoscut că nu este un fan al noului look al lui Brock, după care a revenit asupra lui Goldberg.

„Atunci rămâne Willy G, Goldberg. Își face treaba cu brio. Îl vreau. Sunt surprins și sincer, Bill a fost cam drăguț cu mine în ultima vreme. Nu prea a făcut mișto, nu atât de mult, dar a făcut-o. Oricum au existat tensiune între noi…dar acum am trecut peste. Dacă ar fi să aleg un meci cu unul dintre ei și dacă aleg realist, mă gândesc la Goldberg. Cred că Goldberg va mai fi la Mania, deci este o posibilitate. Cred că aș putea să îl conving să luptăm, vom vedea.”

Lui Goldberg i-a mai rămas un meci în contractul care expiră anul viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages