Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Matt Riddle a semnat un nou contract cu WWE

Așa cum era de așteptat, Matt Riddle și-a prelungit contractul cu WWE. Contractul lui Riddle va expira în luna august a anului viitor.

Anterior, Dave Meltzer a raportat că Riddle negociază un nou contract cu WWE pentru a rămâne în companie timp de câțiva ani. Atunci, s-a spus că acordul era pentru 3 ani, și avea o garanție de 400.000$ pe an pus 50.000$ pentru fiecare eveniment din Arabia Saudită.

Fightful Select a raportat în cursul zilei de ieri faptul că lui Riddle i s-a făcut o ofertă inițială și nu părea prea interesat să o accepte. Oficialii i-au oferit apoi noi condiții, care au fost pe placul lui Riddle, iar ei se așteaptă ca el să semneze până la sfârșitul acestui an.

Inevitabilul s-a produs săptămâna trecută. El și-a prelungit contractul cu WWE după 2 ani deja petrecuți în companie, unde a lucrat mai mult în NXT. În prezent, formează o echipă cu Jeff Hardy.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages