Sustineti InRing.Ro
AEWWWE

Matt Hardy și-a asigurat partea financiară „pe viață” înainte de a pleca din WWE

S-ar putea ca Matt Hardy să nu aibă doar un simplu gimmick. El a avut de luat o decizie foarte importantă, și se pare că a făcut deja alegerea.

Contractul lui Matt cu WWE este valabil până la începutul lunii viitoare. Hardy a fost scos de la WWE TV în această săptămână la RAW după un atac din partea lui Randy Orton. Acum el s-ar putea îndrepta către AEW.

Wrestling Observer Newsletter menționează că Matt Hardy este „asigurat pe viață” din punct de vedere financiar. El s-a folosit de creativitatea gimmick-ului lui pentru a obține „mai mulți bani”.

„Deoarece i s-a întâmplat asta și în trecut, Matt Hardy a ales planurile creative în funcție de bani, nu este unul dintre acei tipi care se uită doar la suma de bani și se aruncă cu capul înainte, asta îl face diferit față de restul.”

Matt va fi foarte bine plătit în industria în care va merge. S-ar putea ca în WWE să aibă mai multe oportunități, însă va încasa și bani cât timp va sta acasă. El mai are multe de oferit și se pare că pasiunea sa pentru creativitatea gimmick-ului l-a determinat să caute alte oportunități în afară de WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages