Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Matt Hardy a semnat un nou contract cu WWE?

Matt Hardy a fost scos de la WWE TV însă este promovat pentru un meci de tipul No Holds Barred împotriva lui Randy Orton la RAW-ul de mâine noapte. Acest lucru este foarte interesant și i-a determinat pe unii fani să se întrebe dacă oficialii au reușit să-l convingă pe Matt să semneze un nou contract.

Se pare că segmentul cu Matt Hardy și Randy Orton de la RAW-ul din această săptămână a avut o cotă foarte mare în ceea ce privește rating-ul show-ului.

Oficialii consideră că Matt Hardy trebuie folosit din nou pentru a fi valorificat cât timp este încă sub contract cu, compania. Dave Meltzer a confirmat la Wrestling Observer Radio că Matt Hardy nu a semnat un nou contract cu WWE.

În acest moment, Matt va părăsi WWE-ul pe 1 martie. Contractul lui Jeff Hardy are o situație mai diferită. A fost sistat pentru ceva vreme datorită unei accidentări a lui Jeff și a altor probleme personale care au dus la arestarea lui în dosarul DUI.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages