WWEWWE RAW

Matt Hardy a fost scos oficial de la WWE TV

Episodul RAW-ului din această săptămână, a avut un alt segment care s-a încheiat într-o manieră „dramatică”. Matt Hardy a venit în ring și a avut o discuție cu Randy Orton despre vechiul lor prieten Edge.

Hardy și-a adus aminte de trecutul său cu Edge. A trecut mai bine de un deceniu de când Lita l-a înselat pe Matt Hardy cu Edge în viața reală iar acesta a fost un subiect foarte delicat pentru el. Probabil că acesta a fost ultimul promo a lui Matt Hardy în WWE.

La sfârșitul segment-ului, Orton l-a atacat într-un mod brutal pe Matt. După cele întâmplate, Matt Hardy a postat un mesaj pe twitter, în care spunea Universului WWE: „La revedere!”.

Pro Wrestling Sheet confirmă faptul că acest segment a fost cu scopul de-al scoate pe Matt Hardy de la WWE TV.

Contractul lui Matt Hardy cu WWE se va încheia pe 1 martie. Inițial, au existat rapoarte conform cărora au fost discuții despre un nou acord. Evenimentele petrecute la RAW-ul de seara trecută ar trebui să le ofere fanilor un indiciu despre modul în care s-au desfășurat acele discuții contractuale.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !