WWEWWE RAW

Maryse a spus că The Miz are testiculele gigantice

Maryse a revenit la WWE TV în cadrul RAW-ului din această săptămână, făcând parte din segmentul MizTV menit să promoveze noul sezon al show-ului Miz and Mrs.

Riddle a întrerupt segmentul declarând că are intenția de a-l lăsa pe Roman Reigns fără titlul Universal. De asemenea, el i-a făcut o urare lui Randy Orton înainte de a izbucni un conflict între Miz, Riddle și Maryse.

La un moment dat, Riddle a râs de mărimea testiculelor lui The Miz, dar Maryse a spus că soțul ei le are gigantice. A fost propus un meci între cei doi, însă The Miz a ezitat, iar Ciampa l-a atacat pe Riddle. În cele din urmă, Miz a fost de acord ca meciul să aibă loc pentru că Riddle se afla în dezavantaj.

În timpul meciului, Riddle i-a rupt pantalonii lui The Miz, fiind observată lenjeria intimă pe care o purta fostul campion WWE. Apoi, The Miz a încercat să-l lovească pe Riddle cu poșeta soției sale dar lucrurile nu au descurs ”conform planului”, Riddle reușind să execute un RKO pentru a câștiga meciul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !