Sustineti InRing.Ro
AEW

Mark Henry spune că există interes din ambele părți ca Braun Strowman să vină în AEW

Braun Strowman a fost concediat din WWE la începutul acestei luni și se află sub o clauză de necuncurență timp de 90 de zile, care expiră la sfrâșitul lunii august. Astfel, el nu poate lucra într-un alt ring până atunci. Mark Henry a influențat venirea lui Strowman în WWE pentru a-și începe cariera de Pro Wrestler, deoarece amândoi au practicat culturismul.

S-a speculat faptul că Braun Strowman s-ar putea îndrepta către AEW. În timp ce discuta cu TMZ Sports, Henry a spus că există interes din ambele părți pentru ca ”The Moster Among Men” să vină în această companie.

„Foarte probabil să se întâmple acest lucru. Nu este decizia mea, dar există deja interes din ambele părți. Așadar, sperăm că, până când i se va permite să lupte din nou în august, cred că la mijlocul lunii august, să putem avea o conversație serioasă despre contractul său. Important este că, ambele părți doresc acest lucru.”

Deși nu există rapoarte despre faptul că oficialii AEW sunt interesați de Strowman, compania are în vizor aducerea unui alt superstar care a fost concediat din WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages