Sustineti InRing.Ro
AEWAlumni

Malakai Black rupe tăcerea după plecarea ”condiționată” din AEW

Malakai a debutat în AEW anul trecut și l-a ”distrus” pe Cody Rhodes în primul său feud. El a fost liderul ”House of Black” alături de Brody King și Buddy Matthews având parte de un succes minor pentru o vreme.

În cele din urmă, oficialii au acceptat plecarea ”condiționată” cerută de Malakai Black. S-a ajuns aici datorită faptului că Black avea nevoie de timp pentru a-și reveni mintal.

Black a lucrat la Prestige Wrestling’s: Perseverance sâmbătă seara în Pomona, California, și apoi a făcut un anunț cu privire la viitorul său în Pro Wrestling.

„Vă rog să-mi acordați câteva săptămâni sau luni pentru a mă reface. Acesta nu este un mesaj de rămas bun, ne vom revedea foarte curând.”

Rămâne de văzut ce va face Malakai Black în cele din urmă. Deocamdată, viitorul său în Wrestling-ul Profesionist pare incert.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages