WWEWWE Main EventWWE PPV

Main Event zvonit pentru WWE SummerSlam 2021

Se pare că WWE are un Main Event important planificat pentru Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an, care probabil va avea loc la Allegiant Stadium din Las Vegas, NV.

După cum am relatat anterior, John Cena ar fi programat să revină la episodul SmackDown-ului din 16 iulie. Andrew Zarian de la Mat Men Podcast sugerează cu tărie că, Cena va fi în Main Event la SummerSlam. Andrew nu a dezvăluit adversarul lui John Cena, dar, având în vedere lipsa babyface-urilor de top disponibile pentru Roman Reigns și că oficialii trebuie să vândă 60.000 de bilete pentru respectivul eveniment, se speculează un meci între Cena vs. Reigns.

Zarian a menționat că data zvonită pentru show, 22 august, nu este reală. Ar avea sens ca WWE să schimbe data evenimentului, deoarece Manny Pacquiao se va lupta la Vegas pe 21 august.

De asemenea, Andrew Zanian a mai spus: „Este un eveniment foarte mare. Știu care va fi Main Event-ul. Cred că este un Main Event major, în special conform standardelor WWE din ziua de astăzi. Este un meci pe care nu-l vedem prea des. Consider că este un Main Event destul de important.”

Zarian nu vrea să spună în mod clar care este Main Event-ul, dar a dat un indiciu: „Ceea ce nu poți vedea, nu poți crede.”

Cert este că, foarte curând vom afla planurile WWE pentru John Cena. S-a remarcat faptul că, cineva special va fi gazda show-ului respectiv.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !