Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Main Event-ul de la WrestleMania 38 a fost confirmat; Brock Lesnar va participa în meciul Elimination Chamber pentru titlul WWE

În segmentul de deschidere al RAW-ului de seara trecută, câștigătorul meciului Royal Rumble masculin din acest an, Brock Lesnar a anunțat că îl va alege pe Campionul Universal Roman Reigns pentru meciul de la WrestleMania 38.

Lesnar, a spus apoi că meciul dintre cei doi va fi Title vs. Title pentru că vrea să câștige centura WWE înapoi de la Bobby Lashley chiar la RAW. După ce MVP a refuzat propunerea, ”The Beast” l-a numit pe Lashley ”rah*t de pui”.

În cele din urmă, Adam Pearce, a anunțat că Bobby Lashley își va apăra titlul într-un meci Elimination Chamber împotriva altor 5 wrestleri la Pay-Per-View-ul de luna viitoare din Arabia Saudită. Pearce, a menționat că unul dintre cei 5 participanți ai meciului va fi Lesnar. De asemenea, la RAW-ul de seara trecută, au existat meciuri de calificare pentru Chamber iar ceilalți 4 wrestleri au fost aflați. Aceștia sunt: AJ Styles, Austin Theory, Matt Riddle și Seth Rollins.

Celălalt Main Event pentru Mania 38 nu a fost încă anunțat, dar planul este ca, câștigătoarea meciului feminin Royal Rumble din acest an, Ronda Rousey, să o provoace pe Charlotte Flair pentru titlul feminin al SmackDown-ului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages