AlumniWWEWWE 205 LiveWWE NXT 2.0

Mai mulți foști wrestleri din WWE sunt acum Free Agents

În luna iunie a acestui an, WWE a concediat mai multe superstaruri din 205 Live și NXT datorită reducerilor bugetare. Acestea au fost: Ariya Daivari, Tony Nese, Fandango, Tyler Breeze, Ever-Rise (Arturo Ruas & Curt Stalion), Marina Shafir, Killian Dain, The Singh Brothers și Tino Sabbatell.

Wrestlerii din NXT au avut în contract clauze non-compete de 30 de zile, care au expirat în august. Cu toate acestea, Nese, Fandango, Breeze și Daivari, au avut acorduri pentru Main Roster, ceea ce înseamnă că nu pot semna cu o altă companie timp de 90 de zile.

Chiar dacă clauzele non-compete a respectivilor ar urma să expire teoretic sâmbătă, 25 septembrie 2021, Nese și Daivari, au anunțat pe Twitter că de acum sunt oficial Free Agents.

Se pare că, unele superstaruri care au fost concediate din WWE, i-au întrebat pe oficiali dacă pot renunța la clauzele lor non-compete, care variază de la câteva zile până la întreaga perioadă. Este posibil ca oficialii să fi fost ”înduplecați” de superstarurile menționate mai sus.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !