WWE

Mai mulți dintre veteranii talentați ai WWE nu mai simt că job-ul lor este în siguranță

Concedierea lui Bray Wyatt din WWE a cauzat vâlvă din mai multe motive. Wyatt a fost iubit de mulți oameni din vestiar și nimeni nu credea că lui i se va întâmpla asta niciodată, deoarece a fost folosit atât de mult cu gimmick-ul clasic și cel The Fiend. De asemenea, produsele destinate lui Wyatt au fost unele dintre cele mai bine vândute.

Un raport al Fightful afirmă că aproape 20 de persoane din WWE au ajuns să spună că sunt foarte frustrate în companie și că unii dintre veteranii talentați „nu mai simt că job-ul lor este în siguranță”.

În WWE a existat întotdeauna o rotație a talentelor, dar ceea ce este diferit în acest an este că mai multe nume superioare au fost concediate. Motivul, reducerile bugetare deoarece oficialii vor să-și gestioneze salariile. Mai multe superstaruri de top au primit contracte cu sume mari de bani acum câțiva ani, pentru că Vince McMahon a vrut să le țină departe de AEW. Modul de gândire pare că s-ar fi schimbat și există mai mare îngrijorare pentru reducerea costurilor decât pentru faptul că wrestlerii se duc în compania rivală.

După cum am mai spus, Bray Wyatt, era promovat pentru Live Event-urile din această lună și trebuia să revină în ring după ce a fost autorizat din punct de vedere medical.

Moralul din WWE scăzuse odată cu valul anterior de concedieri, dar revenise când au început evenimentele live. Acum, moralul a scăzut din nou după concedierea lui Wyatt.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !