AlumniWWE

Mai mulți angajați au fost concediați astăzi din WWE

Se pare că reducerile bugetare „lovesc din nou” astăzi, deoarece câțiva angajați au fost concediați din WWE. PWInsider raportează că au fost concediate unele persoane din departamentul de marketing care lucrau la sediul WWE din Stamford, CT. În acest moment, nu se știe încă câți angajați au fost concediat sau cine a părăsit exact compania.

S-a raportat că Președintele și Directorul de venituri din WWE Nick Khan, a făcut o restaurare a departamentelor în ultimele luni.

De asemenea, recent s-a spus că, sunt așteptate mai multe schimbări și plecări în backstage. În ultimele luni, WWE a concediat mai multe superstaruri care au influențat talente atât din Main Roster, cât și din NXT.

Motivul invocat de către oficiali despre concedierile din ultimul timp este „reducerile bugetare”. John Laurinaitis, șeful relațiilor cu talentele, i-a informat pe toți cei concediați că nu m-ai lucrează în companie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !