Sustineti InRing.Ro
WWE

Mai multe superstaruri WWE au lipsit de la show-urile recente din cauza Covid-19

Deși numărul cazurilor de Covid-19 a scăzut în Statele Unite, virusul are încă impact asupra Pro Wrestling-ului. Miercuri, Campionul AEW World Heavyweight, ”Hangman” Adam Page, a fost nevoit să lipsească de la Dynamite, deoarece a ieșit pozitiv la testul pentru temutul virus. În NJPW, Will Ospreay a fost scos de la evenimentul NJPW de duminică tot din această cauză.

Dave Meltzer a relatat în cadrul emisiunii Wrestling Observer Radio că și câteva superstaruri din WWE au fost testate pozitiv cu Covid-19, însă nu a menționat niciun nume. De asemenea, compania lui Vince McMahon nu a anunțat niciun caz pozitiv, surprinzător.

„Sunt și persoane din WWE care nu au lucrat din cauza Covid-19 în ultimele două săptămâni. Cel puțin câteva.”

WWE nu mai supune în mod regulat talentele la testul pentru Covid-19, dar acestea continuă să se testeze atunci când au simptome. Când superstarurile ies pozitiv la virus, sunt retrase de la show-uri pentru a împiedica răspândirea infecției.

Absența lui Page de la AEW Dynamite, a dus la schimbări asupra show-ului. Trebuia să existe un angle care să oficializeze meciul dintre el vs. CM Punk pentru titlul AEW World Heavyweight la Pay-Per-View-ul Double or Nothing de luna viitoare. În schimb, Punk a făcut un promo individual în urma anunțului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages