Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Mai multe superstaruri WWE au fost la ziua de naștere a lui Vince McMahon

După cum știm, Vince McMahon s-a retras din WWE după o serie de investigații aflate în desfășurare. Fostul CEO al WWE este acuzat că a oferit sume importante de bani mai multor foste angajate ale companiei cu, care a întreținut relații intime. Banii nu erau trecuți ca fiind cheltuieli ale companiei până când oficialii nu și-au făcut publice concluziile.

În cursul zilei de ieri, Vince a fost văzut pentru prima dată în public de când a părăsit WWE. Miliardarul și-a sărbătorit aniversarea a celor 77 de ani în compania unei femei misterioase, a lui John Cena și a soției sale Shay Shariatzadeh, a lui Brock Lesnar și a comentatorului din SmackDown Pat McAfee.

Aceștia au luat masa la restaurantul Waverly Inn din New York. TMZ a obținut câteva fotografii și videoclipuri de la ”petrecerea” respectivă. Dacă ați uitat, vă reamintim că, Vince a demisionat din funcția de CEO al WWE pe 23 iulie predând ștafeta lui Stephanie McMahon, Nick Khan și Paul ”Triple H” Levesque.

De asemenea, Netflix a pus în așteptare documentarul de mare amploare despre Vince McMahon în urma acuzațiilor. Se pare că un alt documentar despre viața celui mai cunoscut om din Pro Wrestling se află în curs de pregătire, iar acesta nu este realizat de WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages