Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Mai multe superstaruri nu mai sunt promovate pentru WWE Money in the Bank 2022

WWE le spune întotdeauna fanilor că orice se poate schimba, așa că întotdeauna este posibil ca cineva promovat pentru un show să nu fie prezent.

Atunci când compania a anunțat că Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank din acest an se va desfășura pe Allegiant Stadium, Las Vegas Raiders, promova câteva nume importante. Campioana feminină din SmackDown Ronda Rousey, Brock Lesnar, Charlotte Flair, Bobby Lashley și Campionul Undisputed WWE Universal Roman Reigns. Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu mai stau așa.

Anunțul inițial îi promova pe Reigns, Lesnar, Rousey, Lashley, Flair, Becky Lynch, Drew McIntyre și Bianca Belair. Acum, noua promovare îi are în prim-plan pe Belair, Riddle, Cody Rhodes, The Miz, Rhea Ripley, The Street Profits și McIntyre.

Charlotte Flair se va căsători în curând, luându-și deja concediu pentru a fi alături de soțul ei, Andrade El Idolo. Retragerea lui Ronda de la respectivul eveniment este surprinzătoare, deoarece diva este privită ca o atracție, iar absența lui Roman este de asemenea, la fel de surprinzătoare, deoarece erau planificate 3 meciuri importante pentru el în această vară. Este posibil ca unul dintre acele meciuri să fie amânate dacă ”Tribal Cheif” nu lucrează la MITB.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages