AlumniWWE

Mai multe superstaruri care au fost concediate din WWE le-au cerut oficialilor să renunțe la clauzele de neconcurență

WWE a concediat numeroase superstaruri și personal în ultimele luni pentru a ajuta la stabilizarea bugetului companiei. În aprilie, Chelsea Green și Mickie James au fost concediate, iar la începutul acestei luni, Braun Strowman, Aleister Black, Lana, Ruby Riott, Murphy și Santana Garrett au plecat.

Fightful Select raportează că mai multe superstaruri care au fost concediate recent i-au rugat pe oficiali să renunțe la clauzele lor de neconcurență, a cărei durată variază în funcție de contract. Aceste clauze durează de obicei 90 de zile, deși cele din NXT sunt pentru 30 de zile.

S-a menționat că, cei din WWE sunt receptivi la acest lucru, John Laurinaitis fiind persoana de contact pentru superstarurile care solicită această rugăminte.

Nu se știe încă dacă superstarurile sunt plătite pe parcursul perioadei respective, în cazul în care renunță la această clauză, dar s-a observat că oficialii au fost mai îngăduitori ca niciodată în ceea ce privește această clauză de neconcurență.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !