Sustineti InRing.Ro
AEWROH

Mai multe staruri AEW au reprezentat compania la Final Battle

Tony Khan și-a respectat promisiunea de a ajuta Ring of Honor la poate ultimul show al companiei, ROH Final Battle 2021, și le-a permis mai multor staruri AEW să apară la PPV atât prin intermediul unor videoclipuri, cât și în persoană.

De-a lungul pay-per-view-ului oameni precum campionul AEW World “Hangman” Adam Page, Adam Cole, The Young Bucks, CM Punk și “The American Dragon” Bryan Danielson, care la un moment au profitat de rampa de lansare numită Ring of Honor pentru a-și face un nume în această industrie, au mulțumit companiei și fanilor pentru oportunitățile primite și momentele petrecute împreună prin intermediul unor videoclipuri care au rulat pe ecranul arenei din Baltimore, Maryland.

Mai mult decât atât, la finele unei înfruntări fenomenale pentru titlurile ROH World Tag-Team între The Briscoes și The OGK, Jay Briscoe a luat microfonul pentru a le mulțumi fanilor și pentru a le transmite că deși pentru ROH poate a venit finalul, însă acest lucru nu se va aplica și The Briscoes.

Jay a lansat și o provocare pentru orice echipă se simte capabilă să le facă față lui și fratelui său, moment în care luminile din Chesapeake Arena s-au stins ca ulterior să îi vedem în ring pe star-urile AEW și campionii AAA Tag-Team Dax Harwood și Cash Wheeler – FTR.

Între cele două echipe a pornit mai apoi un brawl care cu greu a putut fi oprit de către staff-ul Ring of Honor și este de așteptat ca feud-ul dintre The Briscoes și FTR să se dezvolte într-o altă companie, cel mai probabil chiar în AEW.

Și main-event-ul serii a beneficiat de un reprezentant al All Elite Wrestling, Jay Lethal având un meci plin de emoții și tensiune împotriva unuia dintre cei mai talentați luptători din circuitul independent și unul dintre co-fondatorii noi promoții Terminus, Jonathan Gresham.

De notat ar fi că main-event-ul Final Battle a fost ceva mai atipic, în sensul în care planurile companiei au fost date peste cap de îmbolnăvirea cu coronavirus a campionului ROH World, Bandido, astfel că oficialii Ring of Honor au fost nevoiți să îl înlocuiască pe mexican cu cel care a debutat în AEW la Full Gear, Jay Lethal și să pună titlul în joc în lipsa campionului.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages