Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Mai multe nume importante promovate pentru WWE WrestleMania:Backlash 2022

Pay-Per-View-ul WWE WrestleMania:Backlash va reveni, deoarece compania organizează acest eveniment pe 8 mai la Dunkin’ Donuts Center din Providence, R.I. Arena a dat vestea în această dimineață, menționând că biletele vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare. A fost lansat, de asemenea, materialul promoțional pentru show, care include superstaruri precum Brock Lesnar, Ronda Rousey, Roman Reigns, Sasha Banks, Charlotte Flair și Becky Lynch.

Lesnar, este programat să-l înfrunte pe Roman Reigns pentru titlul Universal la WrestleMania 38 în aprilie, în timp ce la același eveniment, Ronda Rousey se va confrunta cu Charlotte Flair pentru centura feminină din SmackDown.

Până în acest moment, atât Rousey, cât și Brock fuseseră promovați doar pentru Mania 38. PPV-ul WrestleMania:Backlash de anul trecut a fost înregistrat la ThunderDome.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages