Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Mai multe nume importante au fost promovate deja pentru WWE Elimination Chamber 2022

WWE promovează deja câteva nume importante pentru Pay-Per-View-ul Elimination Chamber de luna viitoare în Arabia Saudită. Campionul Universal Roman Reigns, Campioana feminină din RAW Becky Lynch, Campioana feminină din SmackDown Charlotte Flair, Seth ”Freakin” Rollins și Bobby Lashley se numără printre superstarurile de top programate să apară la respectivul eveniment.

Oficialii îl promovează și pe Mansoor. De obicei, ei încep să-i acorde push cu câteva săptămâni înainte de show-urile din Arabia Saudită, așa că îl vom vedea la mai multe episoade din SmackDown în următoarele săptămâni.

PPV-ul Elimination Chamber va avea loc sâmbătă, 19 februarie, la ora 19:00pm și se va desfășura în Jeddah Super Dome din Jeddah, Arabia Saudită. Având în vedere data și ora show-ului, probabil unele superstaruri vor rămâne în Statele Unite pentru SmackDown iar Reigns și Flair nu vor fi prezenți la ediția show-ului brand-ului albastru pe 18 februarie.

Așa cum am raportat anterior, oficialii au discutat despre schimbarea numelui acestui eveniment. La un moment dat, numele show-ului/structurii urma să fie ”WrestleMania Chamber” iar apoi a apărut și varianta ”The Annual Elimination Chamber”. Cu toate acestea, se pare că WWE a decis să nu mai schimbe numele bine-cunoscutului Pay-Per-View.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages