Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Mai multe foste superstaruri WWE au devenit Free Agent

Pe 4 noiembrie anul trecut, WWE a concediat mai multe superstaruri din Main Roster și NXT datorită reducerilor bugetare. Acestea sunt: Karrion Kross, Nia Jax, Keith Lee, Mia Yim, Ember Moon, Davey Boy Smith Jr, Oney Lorcan, Gran Metalik, Lince Dorado, Eva Marie, Franky Monet, B-Fab, Scarlett Bordeaux, Trey Baxter, Jessi Kamea, Jeet Rama, Zayda Ramier și Katrina Cortez.

Superstarurile din NXT au avut clauze non-compete doar pentru 30 de zile, care au expirat în luna decembrie. Ele sunt: Lorcan, Monet, Baxter, Kamea, Rama, Ramier și Cortez.

Cu toate acestea, restul celor menționați mai sus au avut contracte în Main Roster, ceea ce înseamnă că nu au putut semna cu o altă companie timp de 90 de zile, perioadă care s-a încheiat astăzi. Acum, respectivii pot semna cu orice promoție doresc, cum ar fi AEW, Impact Wrestling, NJPW, NWA și MLW.

Pentru cei precum Kross, Lee, Yim, Moon, Lorcan și Scarlett, se așteaptă să meargă în companii de top, deși nu se știe direcția acestora.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages