GamesWWE

Mai multe feature-uri confirmate pentru WWE2K22

Ieri, 2K și Visual Concept au dezvăluit Hit List-ul pentru WWE2K22, următoarea ediție din seria de jocuri video destinată WWE. Această listă prezintă primele 10 feature-uri ale jocului, care include revenirea modului GM, redenumit MyGM.

Despre MyGM știm următoarele: „Jucătorii vor drafta superstarurile, vor face meciuri, vor gestiona contracte, demonstrând că au ceea ce le trebuie pentru a conduce brand-ul către succes în divertismentul sportiv.”

Modul 2K Showcase îi va face pe fani să retrăiască cele mai emblematice meciuri și momente ale unui legendar superstar WWE, în timp ce MyFACTION le va oferi jucătorilor controlul în conceperea unui stable inedit care rivalizează cu iconicul nWo. Jucătorii vor alege, gestiona și actualiza superstarurile, cu evenimente săptămânale și update-uri constante.

MyRISE, la oferă jucătorilor posibilitatea de a „experimenta călătoria unui superstar WWE de la începuturile sale până în momentul gloriei și devenirea unei legende. Noi storyline-uri vor fi disponibile atât pentru bărbați, cât și pentru femei în MyPLAYER.”

Posibilitatea de creație în Universe Mode a fost înbunătățită. De asemenea, jocul va avea un gamplay engine refăcut, comenzi noi, grafică îmbunătățită și multe alte lucuri inedite.

În prezent, lansarea jocului este programată pentru luna martie 2022. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în prima lună a anului viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !