Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Mai multe detalii despre plecarea lui Shane McMahon din WWE

Sunt disponibile câteva detalii suplimentare despre plecarea lui Shane McMahon din WWE și posibilul motiv pentru care s-ar fi luat această decizie.

Andrew Zarian, raportează că au fost făcute multe modificări în ceea ce privește numărul intrării lui Bad Bunny în meciul Royal Rumble masculin din acest an, menționând că a existat un motiv de îngrijorare din partea oficialilor, deoarece nu voiau să întâmpine probleme cu o astfel de celebritate externă atât de importantă.

După cum am raportat anterior, persoanele din companie au fost foarte nemulțumite de Shane McMahon, responsabil asupra meciului Rumble masculin. Se pare că modul lui de a gestiona lucrurile i-a dat peste cap pe majoritatea celor implicați. Pe lângă problemele cu fiul lui Vince McMahon, unii au spus că motivul pentru care Rumble-ul masculin de anul acesta a fost diferit se datorează absenței lui Triple H și Tyson Kidd care erau foarte importanți pentru producție.

Acum câteva ore am relatat că, Shane McMahon ”a fost trimis în liniște acasă” chiar de tatăl său bineînțeles, datorită neplăcerilor create tuturor celor din companie. Rămâneți alături de noi pentru a afla informații despre această situație odată ce ele vor fi disponibile. Vă mulțumim!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages