WWEWWE PPV

Mai multe detalii despre motivul pentru care WWE nu va avea fani prezenți la Royal Rumble 2021

De la începutul pandemiei Covid-19, fanilor nu li s-a permis să participe la show-urile WWE. Există un număr limitat de fani invitați la show-urile TV săptămânale din NXT, dar nu și la RAW & SmackDown.

WWE spera inițial să aibă fani prezenți la SummerSlam în august, apoi au amânat acest lucru până la Royal Rumble. Cu toate acestea, săptămâna trecută, Jon Alba a raportat că dorința oficialilor nu poate fi îndeplinită iar aceștia vor trebui să mai aștepte prezența fanilor.

WrestleVotes a remarcat că unul dintre principalele motive pentru care acest eveniment nu va avea fani se datorează presiunii de dezasamblare a ThunderDome setat pentru o noapte și apoi încercarii de-al realiza din nou în mai puțin de 24 de ore pentru RAW-ul din următoarea seară.

Celălalt motiv important pentru care fanii nu pot participa la acest Pay-Per-View se datorează creșterii mari de cazuri pozitive Covid-19.

WWE Royal Rumble va avea loc pe 31 ianuarie 2021 la Tropicana Field din Sankt Petersburg, Florida.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !